Hírek - A jók között is a legjobb

A fenti szlogennel a németországi Annweiler am Triefels nevű kisváros egyik cégénél találkoztunk. Az ottani campus – melyet magyarul talán oktató központnak fordítanék – falán egy hatalmas plakát hirdette ezt a nem is túlzó mondatot.
A Stabilánál jártunk, ahol a fenti szlogen nem csak írott malaszt, erről személyesen győződhetett meg a Stabila magyarországi márkaképviseletének, az Orbay Kft-nek szinte minden munkatársa.

A napjainkban nem csak divatos, hanem hasznos szlogen - miszerint élethosszig tanulunk - leképezéseként az Orbay Kft. immár hagyományos gyárlátogatást szervezett munkatársainak, ez esetben a németországi Annweiler am Triefels nevű kisvárosba. A Rajnavidék-Pfalz tartományban található kistelepülés legnagyobb foglalkoztatója a világszerte ismert márka, a Stabila cég. Maga az üzem, talán magyarországi szemmel nézve kicsit furcsán, de a település kellős közepén helyezkedik el, viszont jól beillesztve a német, vidéki kisváros rendszerébe. A cégközpont mellett békésen megférnek a jellegzetes német házak és egy termelőüzem, melynek egy része alatt tiszta vizű patak csordogál. Utóbbi természetesen nem csak a Stabila látványossága, a patak elfolyik az oktató központ alatt és érinti az Orbay-csapatnak helyet adó szálloda éttermét is.
A németországi látogatás természetesen a Stabilára, annak gyártástechnológiájára és legújabb termékcsaládjára lett kihegyezve.
Miért épp Stabila? Nos erre a választ a magyar szakemberek az oktatóközpontban kapták meg először, amikor elhangzott: legyen az bár üzemcsarnok, vagy családi ház, egy építkezés legdrágább hibája a mérési hiba. Ezt pedig jó szerszámmal ki lehet küszöbölni. A szerszámot pedig a Stabila adja, kezdve a „legegyszerűbb” vízmértéktől a legmodernebb lézeres berendezésig. A Stabila minden szakmacsoportban, minden szakembernek a legjobb mérőműszert kínálja. A magyar szakemberek kipróbálhatták a villanyszerelőknek, az épületgépészeknek, az asztalosoknak és számos más szakma képviselőinek kifejlesztett mérőeszközöket, kipróbálhatták a legmodernebb, egyes esetben világújdonságot is tartalmazó lézereket, többek közt az LA 180-at, vagy az LAR 350-et is. E készülékek természetesen megjelentek már a magyar piacon is, a kereskedők találkozhatnak velük az Orbay Kft. munkatársainál, akik készségesen ismertetik e kiváló műszerek használhatóságának előnyeit is.
A Stabila azt adja, amit ígér! Ez nem csak a németországi látogatásra vonatkozott, e szlogen elsősorban a cég termékeit használó szakembereknek szól. Magas minőség, pontos munka. Ezt az Orbay-csapat a gyártás megismerése során is megtapasztalhatta. A Stabila mérőléceit, mérőszalagjait, vízmértékeit és műszereit nem véletlenül tartják a legjobbaknak. A gyártás során olyan minőségellenőrzési rendszert alkalmaz a cég, mely lehetővé teszi, hogy a legpontosabb méréseket végezzék a termékeket használó szakemberek és ami a legfontosabb: mindezt strapabíró és hosszú távon is pontos szerszámokkal.
Ez utóbbi a legfontosabb! A hazai építőipar és szakipar sem nélkülözheti azokat a szakembereket, akik munkájukra igényesek és ehhez a mérőszerszámokban sem ismernek kompromisszumot. Ezen törekvés eléréséhez a Stabila adja mindazt, amit eszközeivel kapcsolatban ígér: a pontosságot, a minőséget és a stabilitást.
Az Orbay Kft. munkatársai ezt a Stabil(a)itást jegyzik a cég magyarországi partnereinél.

Turbók Attila
területi képviselő

 

©2007-2008, Orbay Kft. Minden jog fenntartva.
 

TREMCO illbruck

Stubai

STABILAKEWCD JUWEL
Gah Alberts