Vissza

Magunkról

Cégünk jogelődje, a GEOINFORM KFT. osztrák-magyar vegyesvállalataként 1989. júliusában alakult. A céget a frissen nyugdíjba vonult Annau Edgár ügyvezetőként jegyezte.

A cél - a rendszerváltozás kapcsán kialakult alapítási lázat kihasználva - az új (vegyes)vállalatok részére különféle szolgáltatások nyújtása volt (pl. jogi-és pénzügyi tanácsadás, könyvelés, ingatlan-közvetítés, export-import, stb.). A gondolat helyesnek bizonyult, a társaság több nagynevű külföldi cég magyarországi leányvállalatának végzett egyszeri, illetve folyamatos szolgáltatást. A cégalapítási konjunktúra csendesedésével párhuzamosan 1995-re a Geoinform fejlődése megtorpant. Új ötletekre volt szükség.

Az új ügyvezető, Orbay Gábor konkrét elképzelésekkel állt elő: a meglévő szolgáltatási profil megtartása mellett kezdjen a Geoinform Kft. kereskedelmi tevékenységet is folytatni, mégpedig elegendő forgóeszköz hiányában neves külföldi cégek termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, vagyis az ő segítségükkel.
A koncepció bevált, 1996. óta mindinkább a kereskedelem vált meghatározóvá. Azóta a cég fejlődése töretlen. A tulajdonosi szerkezet többször változott, végül 2002 végén Orbay Gábor birtokába került a társaság 96%-a. Emiatt a névváltoztatás is indokolttá vált: a cég neve ORBAY KFT lett.

Cégünk a szereléstechnika területén ún. képviseleti nagykereskedő. Kizárólagos joggal importáljuk és forgalmazzuk a holland TREMCO illbruck COCO márkájú tömítőanyagait és FESTIX márkájú ragasztóit, a több, mint 140 éves német STABILA mérőeszközeit, a cseh ProTec simítóit, az ugyancsak német KEW és CD JUWEL dübeleit, illetve fúróit.
Emellett forgalmazunk még gipszkarton-és forgácslapcsavarokat, menetes szálakat, hagyományos- és gyémánt vágótárcsákat, behajtóhegyeket, műszaki vegyiárut, egyéb kőművesszerszámokat, stb. Tehát csaknem mindent, ami az építő- és szakiparban a napi szerelési munkákhoz elengedhetetlenül szükséges.

Termékválasztékunk folyamatosan bővül.

Hét területi képviselőnk révén jelen vagyunk az egész országban. Fő partnereink a kiskereskedők. Ismertségünk jelentős. 2007-ben több, mint 1200 vevő vásárolt nálunk.
Ez is jelzi az irántunk és termékeink iránt megnyilvánuló bizalmat. A bizalmat, ami számunkra a legfontosabb és egyúttal további fejlődésünk záloga.

Honlapunkon jó böngészést kívánunk!

Tisztelettel

Orbay Gábor